KLM Running

KLM Running

De wereld aan je voeten

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Hardlopen is dé manier om je omgeving te verkennen. Daarom is KLM supporter van running.

Ontdek KLM Running

Marathonreizen

Samen met reisorganisatie TUI biedt KLM complete marathonpakketten aan. TUI Sports organiseert hardloopreizen naar –onder meer- alle World Marathon Majors. Jouw reis is geheel verzorgd: vanaf het moment dat je in het vliegtuig stapt tot het moment dat jij jouw medaille in ontvangst neemt. Waar ga jij over de finishlijn?

Urban Trail Series 2024

Met ingang van 2024 stopt KLM als titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Het goede nieuws is dat de Urban Trail Series doorgaat! Urban trail fans kunnen in 2024 nog steeds op een sportieve en ludieke manier een of meerdere Nederlandse steden ontdekken. Op de website van organisator Golazo vind je meer informatie over de data en de steden.

De Dam tot Damloop 2024

De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland en voert van Amsterdam naar Zaandam. Bij KLM staat vitaliteit hoog in het vaandel en daarom zijn wij al meer dan 16 jaar co-sponsor van dit evenement. De 2024-editie van de Dam tot Damloop vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 september.

KLM Curaçao Marathon 2024

Als supporter van running is KLM titelsponsor van de KLM Curaçao Marathon. De KLM Curaçao Marathon voert je langs èn over de parels van het Caribische eiland, zoals de ‘swinging old lady’, de tropische kustlijn en de wereldberoemde pontjesbrug. De 11e editie van de KLM Curaçao Marathon vindt plaats op 23 en 24 november 2024.

Meld je aan voor de KLM nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!